By Ing. Stanislav Dvořák v středa 15. únor 2017
Rubrika: Solární systémy na ohřev vody: Vše, co potřebujete vědět

Solární systémy na Vysočině

Solární ohřev je na Vysočině velmi žádaný

Pro naše zákazníky v kraji Vysočina nabízíme montáže solárních termických sestav určených pro celoroční provoz. Specializujeme se zejména na ohřev vody pro rodinné domy, nicméně celá řada instalací byla provedena i na penzionech, chatách nebo chalupách. Záruka za odvedené dílo a materiál je u naší firmy samozřejmostí. Poskytujeme plnou technickou podporu od poptávky, technickou a odbornou konzultaci až po předání zhotoveného díla k užívání zákazníkovi s jeho odborným zaškolením našimi techniky.

Stále rostoucí zájem obyvatelstva se zájmem o co největší úsporu energií právě přímo souvisí se zvýšenou poptávkou po obnovitelných zdrojích energie a přímo v kraji Vysočina byl tento nárust jeden z nejznatelnějších a pohyboval se přes 30% proti předchozím letům. Začíná se tak projevovat také fakt uvědomění si zodpovědnosti za životní prostředí a snížení emisivity domácností stejně jako průmyslové výroby pro zdravé životní prostředí. Naše firma Vám samozřejmě také vypracuje projekt a vyřídí dotace v programu Nová zelená úsporám a to až do výše 40.000,- Kč. 

 Kde všude na Vysočině ohříváme vodu?

Namontovali jsme nespočet solárních systémů k ohřevu vody a ohřevu vody včetně přitápění v těchto lokalitách: Jihlava, Havlíčkův Brod, Chotěboř, Jemnice, Moravské Budějovice, Nové Město na Moravě, Náměšť nad Oslavou, Pacov, Pelhřimov, Počátky, Polná, Přibyslav, Telč, Třebíč, Velká Bíteš, Velké Meziříčí