5 minut/y čtení (937 slov)
Doporučené

Jste z Brna a okolí a máte zájem o solární ohřev?

Solární ohřev v Jihomoravském kraji. Solární ohřev v Jihomoravském kraji.

Instalace solárních systémů v Jihomoravském kraji

  • Máme 10 let zkušeností s instalacemi solárních systému a nezaměřujeme se pouze na rodinné domy, ale také penziony, chalupy a chaty apod. 
  • Naše teritoriální omezení v rámci České republiky prakticky neexistuje. 
  • Zákazníkům na jižní Moravě jsme připraveni zrealizovat solární systém na ohřev vody za stejných podmínek, jako zákazníkům v přilehlém okolí. Dopravní dostupnost jihomoravských měst a obcí je na dobré úrovni. 
  • Cestovní náklady jsou zahrnuty v ceně nabídky a platí pro všechny regiony. 
  • Zákazníkům nabízíme nejen odbornou instalaci, ale také vypracujeme projektovou dokumentaci k podání žádosti o dotaci u SFŽP ČR až do výše 35.000,- Kč na systém a 5.000,- na projekt. Žádost za Vás podáme a zajistíme veškeré náležitosti k jejímu kladnému vyřízení. 
  • Solární systémy se navíc v Jihomoravském kraji těší velké oblibě, ke které přispívají také dva nejzásadnější faktory. A to že se zde nachází nejteplejší místa v ČR ale sluneční záření zde dosahuje vysoké intenzity a počet hodin slunečního svitu se blíží 2000 h/ rok.

Jižní Moravu máme rádi!

Jihomoravský kraj je jeden z nejsilnějších na instalace solárních systémů k  ohřevu vody. V tomto kraji jsem provedli nespočet instalací, často se na nás obrací jak noví zákazníci, tak známí těch, co jsme jim už montovali. Určitě nechceme, aby to znělo jako klišé, ale Jihomoravský kraj a lidi z jižní Moravy máme rádi, prostě jsou fajn. Takže když nám přijde zakázka a zákazník řekne, že je ze Znojma, nebo Brna vždycky to potěší. Je to jako s těma dobrýma holubama. 

Naproti tomu my se snažíme odvádět svoji práci co nejlépe a montujeme pouze kvalitní systémy, co vám vydrží, tak abyste i vy byli maximálně spokojeni. Myslím, že můžeme zodpovědně říci, že pokud si k instalaci solárního systému na ohřev vody vyberete naši firmu, určitě neprohloupíte. Vždy dáme něco navíc


Kde všude v Jihomoravském kraji najdete naše solární systémy?

Namontovali jsme nespočet solárních systémů k ohřevu vody a ohřevu vody včetně přitápění v těchto lokalitách: Brno, Znojmo, Břeclav, Hodonín, Vyškov, Blansko, Boskovice, Kyjov, Kuřim, Veselí nad Moravou, Vranov nad Dyjí, Slavkov, Rosice, Hustopeče, Mikulov, Moravský Krumlov.


V roce 2015 jsme montovali solární systém k ohřevu vody v Brně Komín. Zákazník byl zkušený instalatér a tak přihlížel naší práci. Instalovali jsem 2 solární kolektory Immo Logis a 200 l bojler. Instalace probíhala jako po másle. Za 3 hodiny jsme namontovali solární kolektory a bojler připojili do týdne. 

  • Instalaci jsem provedli na klíč včetně zajištění dotace 40.000,- Kč z programu Nová zelená úsporám.
  • V roce 2021 provedeme první servisní prohlídku. Solární systém funguje nepřetržitě bez jakékoliv závady k maximální spokojenosti zákazníka.

Děkujeme za důvěru!

Instalace solárního ohřevu vody - Brno Komín

Pronájem má i svá úskalí. Spodní patro domu pronajímá zákazník studentům a náklady na spotřebu vody jsou vysoké. Proto se rozhodl zákazník uspořit na ohřevu vody pořízením solárních panelů

  • Domluvili jsme se na instalaci na klíč. Instalovali jsme 5m2 solárních kolektorů Apollon a 300 l bojler připojený na ohřev plynovým kotlem. 
  • Když už jsme byli na střeše, zákazník nás požádal o otrhání břečťanu, který lezl pod tašky a nadzvedával je. Rádi jsme pomohli. 
  • Jako bonus obdržel zákazník 40.000,- za pořízení solárních kolektorů ze SFŽP ČR. Žádost jsme vyřídili na klíč.

Přejeme mnoho slunečních dní a děkujeme za důvěru!

Instalace solárních kolektorů Brno- Bystrc

Na této zakázce jsme zaučovali jednoho nováčka jak správně instalovat solární systém. Od té doby firma z Přerova nainstalovala desítky solárních systémů. Věříme, že se vše řádně naučili a obkoukali, aby jejich montáže byli co možná nejkvalitnější. Samozřejmě ruku do ohně za nikoho nedáme, ale víme, že měli ty nejlepší učitele.

  • Byly instalovány 2 solární kolektory Immo Logis, dopojení na solární zásobník 200 l s elektrickým ohřevem.
Křenovice u Vyškova

U Brna je slunce mraky. Takže se nám ozvala zákaznice z Hrubšic a požádala o vypracování nabídky na solární systém. Střechu měla ideálně orientovanou na jih a utrácet za ohřev vody nedávalo smysl. Slovo dalo slovo a dohodli jsme se na brzké montáži.

  • Realizace byla provedena na klíč, montovali jsme 2 solární kolektory Apollon s 200 l bojlerem.
  • Samozřejmostí bylo vyřízení dotaci NZÚ ve výši 40.000,- Kč na solární panely.
  • Po montáži jsme dostali na cestu ještě pár lahvinek vína, to potěší!

Děkujeme za víno, děkujeme za důvěru, ať vám solární systém slouží mnoho let!

Solární panely na ohřev vody v Hrubšicích

Instalace solárního ohřevu na novostavbě v Šakvicích z roku 2020. Instalaci jsme zvládli na 1 i přes nepřízeň počasí. Vidět to nejde, ale ten den zatraceně hodně pršelo. Glazurovaná pálená taška je ideální kluziště. Dům stavěla mladá rodina, pán sršel energií. Doufáme, že i přes COVIDové nepřízně se mají dobře a solární systém řádně slouží!

  • Namontovali jsem 2 solární kolektory Immo Logis GSS 250 a 300l solární bojler Tesy.
  • Ohřev v podzimní dny je řešen elektrickou topnou patronou Dražice.
Solární ohřev na novostavbě v Šakvicích

 Další ukázky realizací v Jihomoravském kraji

Lovčičky - Vyškov
Cítonice - Znojmo
Vedrovice - Znojmo
Rosice - Brno

Vyplňte kontakt, uděláme Vám nabídku, kterou neodmítnete!

Prosím vyplňte své jméno.
Prosím vložte své telefonní číslo.
Prosím vložte svůj email.
Napište svou zprávu.

*Odesláním formuláře souhlasíte s využitím svých údajů pro marketingové účely.

Solární ohřev pro dřevostavby
Jak se chránit před tvrdou vodou? Poradíme!