3 minut/y čtení (667 slov)
Doporučené

Získávejte čistou energii s důvěryhodnou firmou - Proč je naše firma ideální volbou pro instalaci solárního systému?

Profesionální instalace solárních systémů Solární systémy Kocián | Profesionální přístup

Jsme zavedeným a respektovaným hráčem na českém trhu

Jsme rodinná firma s mnohaletou tradicí. Nainstalovali jsme tisíce m2 solárních kolektorů po celé republice. Proto se řadíme mezi přední zhotovitele solárních systémů na ohřev TUV v ČR. V roce 2012 jsme byli zapsáni mezi prvními v programu Nová zelená úsporám. Montáže provádíme po celé ČR. Realizujeme na klíč: solární systémy na ohřev vody, přitápění, ohřev bazénů

Nabízíme projekční činnost solárních systémů. Zajišťujeme dotace Nová zelená úsporám od návrhu přes projekt až k samotné realizaci a následnému čerpání dotace. Specializujeme se na rodinné domy i komerční objekty. 


Proč chtít solární systém od nás? Máme důvěru zákazníků

Jsme zkušení profesionálové v oblasti solárních technologií. Vynikáme odborností a znalostmi. K instalacím solárních systémů jsme získali potřebné vzdělání i certifikace. Zvládáme jak teorii k solárním systémům, tak ještě o tolik více potřebnou praxi. 

1. Přinášíme individuální přístup k zákazníkovi. U nás neplatíte nic předem.

  • Od začátku jednáme fér, důsledně dbáme na dodržení sjednaných termínů.
  • Poskytujeme rychlou a efektivní komunikaci včetně technické podpory.
  • Záruční a pozáruční servis.
  • Nadstandardní služby ( prodloužená záruka, servisní dojezd do 48 hod.)
  • Nevyžadujeme žádné platby předem a veškerý sortiment máme skladem.

2. Dotace? Zajistíme na klíč!

  • Solární systém naprojektujeme a namontujeme.
  • Na základě plné moci pro vás vyřídíme příspěvek z dotačního programu Nová zelená úsporám. O nic se nemusíte starat, vše zařídíme.
  • Získáte tak 45.000,- Kč na solární systém a 5.000,- Kč na projektovou dokumentaci. Celkem tedy dostanete zpět na ohřev TUV 50.000,- Kč; na ohřev TUV a přitápění 65.000,- Kč.

3. Obdržíte kvalitní solární systém

Dovážíme pouze TOP Evropské produkty. Instalujeme kvalitní a prověřené systémy předních evropských výrobců solárních systémů firem NOBEL EAD, DIMAS SA, KYRIAZIS, TESY se kterými udržujeme dlouholetou spolupráci. S námi si naši zákazníci mohou být jistí, že dostanou systém, který bude pracovat efektivně a spolehlivě.

4. Nabízíme rozsáhlé záruky a kvalitní servis

Po instalaci solárního systému s Vámi bude naše firma dále spolupracovat a poskytneme Vám potřebnou podporu v případě potřeby. O solárních systémech víme úplně všechno. Obrátit se na nás mohou všichni majitelé solárních systémů instalovaných v rámci ČR. Nabízíme kompletní přetěsnění solárních systémů, opravy poškozených trubicových vakuových systémů, proplachy, plnění, odvzdušnění, výměny teplotních čidel, instalace nových solárních zásobníků, regulací. Smog, spad, plné částice. 

Jsou vaše panely samá nečistota? Za úplatu vám očistíme. 

...

Servis solárních systémů po celé ČR | Opravíme vše

Provedeme výměnu nemrznoucí směsi.✅ Opravíme trubicové vakuové systémy.✅ Vyměníme solární čidla.✅ Osadíme nový bojler. ✅ Solární systém přetěsníme

5. Vlastníme špičkové vybavení

Pracujeme s nejmodernějším vybavením jako například jádrové vrtačky HILTI s diamantovými vrtáky k vytvoření prostupů pro solární potrubí, zamrazovací stroje pro práci na otopné soustavě bez nutnosti jejího vypouštění, elektrické závitnice, kamery CEL-TEC pro kontrolu potrubních systémů, ultrazvukové detektory úniku tlaku v potrubí, kompresory REMS k proplachování otopných systémů, detektory BEHA elektrických kabelů a potrubí, skenery struktury betonu, elektrické ohýbací stroje, lisovací stroje, profesionální pily na dělení hliníkových profilů a frézovací stroje. 

Vyrábíme nosné konstrukce pro solární systémy a jejich uchycovací prvky.

6. Ekologické přínosy

Solární energie je ekologicky šetrná a mnoho zákazníků hledá způsoby, jak snížit svou uhlíkovou stopu. Naše firma se zaměřuje na ekologické přínosy a pomáhá zákazníkům snižovat jejich dopad na životní prostředí, což je pro potenciální zákazníky další důvod, proč se rozhodnout pro naši firmu. 

Zadejte pár údajů a my vám uděláme nejlepší možnou nabídku :) 

Prosím vyplňte své jméno.
Prosím vložte své telefonní číslo.
Prosím vložte svůj email.
Napište svou zprávu.

*Odesláním formuláře souhlasíte s využitím svých údajů pro marketingové účely.

Česko zažívá solární boom, jsme jeho součástí

Co přinesl rok 2022. Na co se těšit v roce 2023? Rok 2022 byl velmi turbulentní, přichystali jsme pro naše zákazníky celou řadu produktových novinek a rozšířili naše služby. V tomto článku se budeme věnovat pouze novinkám, které jsme uvedli na trh roce 2022 a které na nás čekají v roce 2023. V plánu je dále rozšiřování našeho sortimentu v...
https://solarni-ohrev-vody.cz/clanky/cesko-zaziva-solarni-boom-jsme-jeho-soucasti
...

Solární ohřev vody | CENA

Ceny solárních systémů na ohřev vody - sestavy pro rodinné domy. Zajistíme Vám dotaci NZÚ 50.000,- Kč na solární systém. Výhodné ceny pro rok 2023!
Dotace 90.000,- Kč na solární ohřev pro seniory NZ...
Česko zažívá solární boom, jsme jeho součástí

Související Články