3 minut/y čtení (696 slov)

Solární systémy na ohřev vody

solarní ohřev vody pro rodinné domy Solární ohřev vody pro rodinné domy

 Solární ohřev vody dokáže uspořit tisíce korun ročně

Solární systémy na ohřev vody dokáží uspořit tisíce korun ročně

  • Uvažujete už dlouho nad solárním ohřevem vody? Dobře děláte. Správně navržený a nainstalovaný solární systém dokáže uspořit na ohřevu vody i tisíce korun ročně! Někteří řeší sluneční kolektory protože se jim nechce v létě přikládat do kotle a topit v kombi bojleru, jiní už mají dost neustále zvyšujících se cen za energie. Když se porozhlédnete doma, najdete jen málo spotřebičů, co dokáže mít tak velkou spotřebu energie jako bojler při ohřevu vody. Dříve když byla elektřina za hubičku, moc lidí nekoukalo na to jak uspořit. Dnes je ovšem situace jiná, elektřina je drahá a každý rok se neustále zdražuje. Čím dřív si pořídíte solarní ohřev vody, tím dříve se vám vrátí.
  • Našimi nejčastějšími zákazníky jsou majitelé menších či větších rodinných domů, z vesnic, ale i měst. Solární ohřev dnes řeší jak mladí lidé, tak i starší občané, doba je taková, že všichni čím dál více koukáme kde uspořit, neboť je skutečně v našich možnostech toto řešit. Ostatně proč platit za něco co je zdarma. Slunce a jeho záření lze dokonale využít právě k ohřevu vody, za který neustále platíme každý rok více a více. Stačí si uvědomit jak dokáže slunce hřát i v zimním období, jen když sedíme v autě za sklem. Solární panely jsou na sluneční záření konstruované, dokáží dokonale přenášet sluneční záření na tepelnou energii.

Sestavy ohřevu vody pro rodinné domy

  • V naší nabídce naleznete nejrůznější varianty solárních systémů na ohřev vody, od těch nejmenší až po ty obrovské, které najdou uplatnění v penzionech, hotelech, průmyslovém využití.
  • V ceníku sestav naleznete nejžádanější varianty systémů k ohřevu vody. Tyto sestavy jsou dimenzovány od 2 osob až po vámi určené množství osob. Vše v závislosti na skutečné potřebě TUV.
  • Níže uvádíme sestavy pro rodinné domy, které patří mezi jedny z nejžádanějších. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na detail každé jednotlivé sestavy.
...

Solární ohřev vody BASIC 200 - pro 2 až 4 osoby

Chcete solární systém k ohřevu vody pro 2 až 4 osoby? Zajistíme vám dotaci 50.000,- Kč na solární ohřev! Montáže na klíč po celé ČR. Doprava ZDARMA.
...

Solární ohřev SMART 300 pro 3 až 5 osob na klíč!

Chcete solární systém k ohřevu vody pro 3 až 5 osob? Zajistíme vám dotaci 50.000,- Kč na solární ohřev! Montáže na klíč po celé ČR. Doprava ZDARMA.
...

Solární ohřev Premium 300 pro 4 až 6 osob na klíč!

Chcete solární systém k ohřevu vody pro 4 až 6 osob? Zajistíme vám dotaci 50.000,- Kč na solární ohřev! Montáže na klíč po celé ČR. Doprava ZDARMA.

Na solární ohřev vody vám zajistíme dotaci 35.000,- Kč!

Montáže na klíč po celé ČR s dopravou zdarma

  • Od počátku založení naší firmy se zabýváme stále a jen montážemi solárních systémů na ohřev vody. Nic jiného neděláme. Za celou tu dobu jsme namontovali tisíce m2 slunečních kolektorů na ohřev vody. Montáže provádí vyškolený personál s dosahem po celé České republice. Solární systémy montujeme od AŠE až po Frýdek Místek. V době COVIDové jsme se rozhodli podpořit naše zákazníky a v letošním roce tak máte dopravu po celé ČR všichni zdarma. Snažíme se pomáhat.
...

Solární systémy montujeme po celé České republice!

1. Naší prioritou není prodej, ale spokojený zákazník. Naše firma patří od r. 2010 mezi přední dodavatele solárních systému na ohřev TUV v České republice.  Jsme profesionálové a velice nás těší dobře odvedené dílo. Vlastníme certifikát

Nechte nám na Vás kontakt, ozveme se a uděláme Vám skvělou nabídku!

Prosím vyplňte své jméno.
Prosím vložte své telefonní číslo.
Prosím vložte svůj email.
Napište svou zprávu.

*Odesláním formuláře souhlasíte s využitím svých údajů pro marketingové účely.

Jak zjistit výkon solárního kolektoru - klíč k úsp...
Solární ohřev vody na chatě

Související Články